| Număr | 2016 |
|---|---|
| în Litere | două mii șaisprezece |
| Ordinal | al două mii șaisprezece-lea |
| Anul Precedent | 2015 – două mii cincisprezece |
| Anul Următor | 2017 – două mii șaptesprezece |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2010s |
| Cifră Romană | MMXVI |
2016 în Litere
două mii șaisprezece
| Număr | 2016 |
|---|---|
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2010s |
| Cifră Romană | MMXVI |