| Αριθμός | 2016 |
|---|---|
| σε Λέξεις | δύο χιλιάδες δεκαέξι |
| Προηγούμενο Έτος | 2015 – δύο χιλιάδες δεκαπέντε |
| Επόμενο Έτος | 2017 – δύο χιλιάδες δεκαεπτά |
| Αιώνας | 21 |
| Δεκαετία | 2010s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MMXVI |
2016 σε Λέξεις
δύο χιλιάδες δεκαέξι
| Αριθμός | 2016 |
|---|---|
| Αιώνας | 21 |
| Δεκαετία | 2010s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MMXVI |