| Getal | 2016 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendzestien |
| Rangtelwoord | tweeduizendzestienste |
| Vorig Jaar | 2015 – tweeduizendvijftien |
| Volgend Jaar | 2017 – tweeduizendzeventien |
| Eeuw | 21 |
| Decennium | 2010s |
| Romeins Cijfer | MMXVI |
2016 in Woorden
tweeduizendzestien
| Getal | 2016 |
|---|---|
| Eeuw | 21 |
| Decennium | 2010s |
| Romeins Cijfer | MMXVI |