| Число | 2016 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі шістнадцять |
| Порядковий | дві тисячі шістнадцять-й |
| Попередній Рік | 2015 – дві тисячі п'ятнадцять |
| Наступний Рік | 2017 – дві тисячі сімнадцять |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2010s |
| Римська Цифра | MMXVI |
2016 Прописом
дві тисячі шістнадцять