| Tall | 2016 |
|---|---|
| i Ord | to tusen seksten |
| Ordenstall | to tusen sekstennde |
| Forrige År | 2015 – to tusen femten |
| Neste År | 2017 – to tusen sytten |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2010s |
| Romertall | MMXVI |
2016 i Ord
to tusen seksten
| Tall | 2016 |
|---|---|
| Ordenstall | to tusen sekstennde |
| Forrige År | 2015 – to tusen femten |
| Neste År | 2017 – to tusen sytten |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2010s |
| Romertall | MMXVI |