| Tal | 2016 |
|---|---|
| i Ord | to tusind seksten |
| Ordenstal | to tusind seksten. |
| Forrige År | 2015 – to tusind femten |
| Næste År | 2017 – to tusind sytten |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2010s |
| Romertal | MMXVI |
2016 i Ord
to tusind seksten
| Tal | 2016 |
|---|---|
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2010s |
| Romertal | MMXVI |