| Număr | 2015 |
|---|---|
| în Litere | două mii cincisprezece |
| Ordinal | al două mii cincisprezece-lea |
| Anul Precedent | 2014 – două mii paisprezece |
| Anul Următor | 2016 – două mii șaisprezece |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2010s |
| Cifră Romană | MMXV |
2015 în Litere
două mii cincisprezece
| Număr | 2015 |
|---|---|
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2010s |
| Cifră Romană | MMXV |