| Tall | 2017 |
|---|---|
| i Ord | to tusen sytten |
| Ordenstall | to tusen syttennde |
| Forrige År | 2016 – to tusen seksten |
| Neste År | 2018 – to tusen atten |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2010s |
| Romertall | MMXVII |
2017 i Ord
to tusen sytten
| Tall | 2017 |
|---|---|
| i Ord | to tusen sytten |
| Ordenstall | to tusen syttennde |
| Neste År | 2018 – to tusen atten |
| Århundre | 21 |
| Tiår | 2010s |
| Romertall | MMXVII |