2.016 in Woorden
tweeduizendzestien
| Getal | 2.016 |
|---|---|
| in Woorden | tweeduizendzestien |
| Rangtelwoord | tweeduizendzestienste (2016e) |
| Op een cheque | Tweeduizendzestien euro en 00/100 cent |
| Getal | 2.016 |
|---|---|
2.016 in woorden is tweeduizendzestien.
Op een cheque schrijf je Tweeduizendzestien euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 2.016 is tweeduizendzestienste (2016e).