| Tal | 2006 |
|---|---|
[...]
| Forrige År | 2005 – to tusind fem |
| Næste År | 2007 – to tusind syv |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2000s |
| Romertal | MMVI |
2006 i Ord
to tusind seks
| Tal | 2006 |
|---|---|
| i Ord | to tusind seks |
| Ordenstal | to tusind seks. |
| Forrige År | 2005 – to tusind fem |
| Næste År | 2007 – to tusind syv |
| Århundrede | 21 |
| Årti | 2000s |
| Romertal | MMVI |