| Tal | 1985 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede femogfirs |
| Ordenstal | et tusind nihundrede femogfirs. |
| Forrige År | 1984 – et tusind nihundrede fireogfirs |
| Næste År | 1986 – et tusind nihundrede seksogfirs |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1980s |
| Romertal | MCMLXXXV |
1985 i Ord
et tusind nihundrede femogfirs