| Tal | 1986 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede seksogfirs |
| Ordenstal | et tusind nihundrede seksogfirs. |
| Forrige År | 1985 – et tusind nihundrede femogfirs |
| Næste År | 1987 – et tusind nihundrede syvogfirs |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1980s |
| Romertal | MCMLXXXVI |
1986 i Ord
et tusind nihundrede seksogfirs