| Tall | 1985 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ni hundre åttifem |
| Ordenstall | ett tusen ni hundre åttifemnde |
| Forrige År | 1984 – ett tusen ni hundre åttifire |
| Neste År | 1986 – ett tusen ni hundre åttiseks |
| Århundre | 20 |
| Tiår | 1980s |
| Romertall | MCMLXXXV |
1985 i Ord
ett tusen ni hundre åttifem