| Число | 1985 |
|---|---|
| Прописом | одна тисяча дев'ятсот вісімдесят п'ять |
| Порядковий | одна тисяча дев'ятсот вісімдесят п'ять-й |
| Попередній Рік | 1984 – одна тисяча дев'ятсот вісімдесят чотири |
| Наступний Рік | 1986 – одна тисяча дев'ятсот вісімдесят шість |
| Століття | 20 |
| Десятиліття | 1980s |
| Римська Цифра | MCMLXXXV |
1985 Прописом
одна тисяча дев'ятсот вісімдесят п'ять