| Tal | 1995 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede femoghalvfems |
| Ordenstal | et tusind nihundrede femoghalvfems. |
| Forrige År | 1994 – et tusind nihundrede fireoghalvfems |
| Næste År | 1996 – et tusind nihundrede seksoghalvfems |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1990s |
| Romertal | MCMXCV |
1995 i Ord
et tusind nihundrede femoghalvfems