| Число | 2002 |
|---|---|
[...]
| Попередній Рік | 2001 – дві тисячі один |
| Наступний Рік | 2003 – дві тисячі три |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MMII |
2002 Прописом
дві тисячі два
| Число | 2002 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі два |
| Порядковий | дві тисячі два-й |
| Попередній Рік | 2001 – дві тисячі один |
| Наступний Рік | 2003 – дві тисячі три |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MMII |