| ืืกืคืจ | 2002 |
|---|---|
[...]
| ืฉื ื ืงืืืืช | 2001 โ ืืืคืืื ืืื |
| ืฉื ื ืืืื | 2003 โ ืืืคืืื ืฉืืืฉื |
| ืืื | 21 |
| ืขืฉืืจ | 2000s |
| ืกืคืจื ืจืืืืช | MMII |
2002 ืืืืืื
ืืืคืืื ืฉื ืืื