| Число | 2003 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі три |
| Порядковий | дві тисячі три-й |
| Попередній Рік | 2002 – дві тисячі два |
| Наступний Рік | 2004 – дві тисячі чотири |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MMIII |
2003 Прописом
дві тисячі три
| Число | 2003 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі три |
| Порядковий | дві тисячі три-й |
| Попередній Рік | 2002 – дві тисячі два |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MMIII |