| Число | 2012 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі дванадцять |
| Порядковий | дві тисячі дванадцять-й |
| Попередній Рік | 2011 – дві тисячі одинадцять |
| Наступний Рік | 2013 – дві тисячі тринадцять |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2010s |
| Римська Цифра | MMXII |
2012 Прописом
дві тисячі дванадцять
| Число | 2012 |
|---|---|
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2010s |
| Римська Цифра | MMXII |