| Număr | 2002 |
|---|---|
[...]
| Anul Precedent | 2001 – două mii unu |
| Anul Următor | 2003 – două mii trei |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2000s |
| Cifră Romană | MMII |
2002 în Litere
două mii doi
| Număr | 2002 |
|---|---|
| în Litere | două mii doi |
| Ordinal | al două mii doi-lea |
| Anul Precedent | 2001 – două mii unu |
| Anul Următor | 2003 – două mii trei |
| Secol | 21 |
| Deceniu | 2000s |
| Cifră Romană | MMII |