| Число | 2001 |
|---|---|
[...]
| Попередній Рік | 2000 – дві тисячі |
| Наступний Рік | 2002 – дві тисячі два |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MMI |
2001 Прописом
дві тисячі один
| Число | 2001 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі один |
| Порядковий | дві тисячі один-й |
| Попередній Рік | 2000 – дві тисячі |
| Наступний Рік | 2002 – дві тисячі два |
| Століття | 21 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MMI |