| Tal | 2002 |
|---|---|
[...]
| Föregående År | 2001 – tvåtusenett |
| Nästa År | 2003 – tvåtusentre |
| Århundrade | 21 |
| Årtionde | 2000s |
| Romersk Siffra | MMII |
2002 i Ord
tvåtusentvå
| Tal | 2002 |
|---|---|
| i Ord | tvåtusentvå |
| Ordningstal | tvåtusentvåde |
| Föregående År | 2001 – tvåtusenett |
| Nästa År | 2003 – tvåtusentre |
| Århundrade | 21 |
| Årtionde | 2000s |
| Romersk Siffra | MMII |