| Sayı | 2002 |
|---|---|
[...]
| Önceki Yıl | 2001 – iki bin bir |
| Sonraki Yıl | 2003 – iki bin üç |
| Yüzyıl | 21 |
| On Yıl | 2000s |
| Roma Rakamı | MMII |
2002 Yazıyla
iki bin iki
| Sayı | 2002 |
|---|---|
| Yazıyla | iki bin iki |
| Sıra Sayısı | iki bin ikiinci |
| Önceki Yıl | 2001 – iki bin bir |
| Sonraki Yıl | 2003 – iki bin üç |
| Yüzyıl | 21 |
| On Yıl | 2000s |
| Roma Rakamı | MMII |