| Tal | 2012 |
|---|---|
| i Ord | tvåtusentolv |
| Ordningstal | tvåtusentolvde |
| Föregående År | 2011 – tvåtusenelva |
| Nästa År | 2013 – tvåtusentretton |
| Århundrade | 21 |
| Årtionde | 2010s |
| Romersk Siffra | MMXII |
2012 i Ord
tvåtusentolv
| Tal | 2012 |
|---|---|
| i Ord | tvåtusentolv |
| Föregående År | 2011 – tvåtusenelva |
| Århundrade | 21 |
| Årtionde | 2010s |
| Romersk Siffra | MMXII |