| Sayı | 2012 |
|---|---|
[...]
| Önceki Yıl | 2011 – iki bin on bir |
| Sonraki Yıl | 2013 – iki bin on üç |
| Yüzyıl | 21 |
| On Yıl | 2010s |
| Roma Rakamı | MMXII |
2012 Yazıyla
iki bin on iki
| Sayı | 2012 |
|---|---|
| Yazıyla | iki bin on iki |
| Sıra Sayısı | iki bin on ikiinci |
| Önceki Yıl | 2011 – iki bin on bir |
| Sonraki Yıl | 2013 – iki bin on üç |
| Yüzyıl | 21 |
| On Yıl | 2010s |
| Roma Rakamı | MMXII |