| Αριθμός | 2012 |
|---|---|
| σε Λέξεις | δύο χιλιάδες δώδεκα |
| Προηγούμενο Έτος | 2011 – δύο χιλιάδες έντεκα |
| Επόμενο Έτος | 2013 – δύο χιλιάδες δεκατρία |
| Αιώνας | 21 |
| Δεκαετία | 2010s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MMXII |
2012 σε Λέξεις
δύο χιλιάδες δώδεκα
| Αριθμός | 2012 |
|---|---|
| Αιώνας | 21 |
| Δεκαετία | 2010s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MMXII |