| Число | 2000 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі |
| Порядковий | дві тисячі-й |
| Попередній Рік | 1999 – одна тисяча дев'ятсот дев'яносто дев'ять |
| Наступний Рік | 2001 – дві тисячі один |
| Століття | 20 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MM |
2000 Прописом
дві тисячі
| Число | 2000 |
|---|---|
| Прописом | дві тисячі |
| Порядковий | дві тисячі-й |
| Наступний Рік | 2001 – дві тисячі один |
| Століття | 20 |
| Десятиліття | 2000s |
| Римська Цифра | MM |