| ืืกืคืจ | 2001 |
|---|---|
[...]
| ืฉื ื ืงืืืืช | 2000 โ ืืืคืืื |
| ืฉื ื ืืืื | 2002 โ ืืืคืืื ืฉื ืืื |
| ืืื | 21 |
| ืขืฉืืจ | 2000s |
| ืกืคืจื ืจืืืืช | MMI |
2001 ืืืืืื
ืืืคืืื ืืื