| Sayı | 2000 |
|---|---|
| Yazıyla | iki bin |
| Sıra Sayısı | iki bininci |
| Önceki Yıl | 1999 – bin dokuz yüz doksan dokuz |
| Sonraki Yıl | 2001 – iki bin bir |
| Yüzyıl | 20 |
| On Yıl | 2000s |
| Roma Rakamı | MM |
2000 Yazıyla
iki bin
| Sayı | 2000 |
|---|---|
| Yazıyla | iki bin |
| Sıra Sayısı | iki bininci |
| Sonraki Yıl | 2001 – iki bin bir |
| Yüzyıl | 20 |
| On Yıl | 2000s |
| Roma Rakamı | MM |