| Luku | 2000 |
|---|---|
| Sanoin | kaksituhatta |
| Järjestysluku | kaksituhattas |
| Edellinen Vuosi | 1999 – tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäyhdeksän |
| Seuraava Vuosi | 2001 – kaksituhattayksi |
| Vuosisata | 20 |
| Vuosikymmen | 2000s |
| Roomalainen Numero | MM |
2000 Sanoin
kaksituhatta
| Luku | 2000 |
|---|---|
| Sanoin | kaksituhatta |
| Järjestysluku | kaksituhattas |
| Vuosisata | 20 |
| Vuosikymmen | 2000s |
| Roomalainen Numero | MM |