| Αριθμός | 2000 |
|---|---|
| σε Λέξεις | δύο χιλιάδες |
| Τακτικός | δύο χιλιάδες |
| Προηγούμενο Έτος | 1999 – χίλια εννιακόσια ενενήντα εννέα |
| Επόμενο Έτος | 2001 – δύο χιλιάδες ένα |
| Αιώνας | 20 |
| Δεκαετία | 2000s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MM |
2000 σε Λέξεις
δύο χιλιάδες
| Αριθμός | 2000 |
|---|---|
| σε Λέξεις | δύο χιλιάδες |
| Τακτικός | δύο χιλιάδες |
| Αιώνας | 20 |
| Δεκαετία | 2000s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MM |