| Tall | 2000 |
|---|---|
| i Ord | to tusen |
| Ordenstall | to tusennde |
| Forrige År | 1999 – ett tusen ni hundre nittini |
| Neste År | 2001 – to tusen en |
| Århundre | 20 |
| Tiår | 2000s |
| Romertall | MM |
2000 i Ord
to tusen
| Tall | 2000 |
|---|---|
| i Ord | to tusen |
| Ordenstall | to tusennde |
| Neste År | 2001 – to tusen en |
| Århundre | 20 |
| Tiår | 2000s |
| Romertall | MM |