| Tal | 2000 |
|---|---|
| i Ord | tvåtusen |
| Ordningstal | tvåtusende |
| Föregående År | 1999 – etttusenniohundranittionio |
| Nästa År | 2001 – tvåtusenett |
| Århundrade | 20 |
| Årtionde | 2000s |
| Romersk Siffra | MM |
2000 i Ord
tvåtusen
| Tal | 2000 |
|---|---|
| i Ord | tvåtusen |
| Ordningstal | tvåtusende |
| Nästa År | 2001 – tvåtusenett |
| Århundrade | 20 |
| Årtionde | 2000s |
| Romersk Siffra | MM |