| Tal | 1925 |
|---|---|
| i Ord | etttusenniohundratjugofem |
| Ordningstal | etttusenniohundratjugofemde |
| Föregående År | 1924 – etttusenniohundratjugofyra |
| Nästa År | 1926 – etttusenniohundratjugosex |
| Århundrade | 20 |
| Årtionde | 1920s |
| Romersk Siffra | MCMXXV |
1925 i Ord
etttusenniohundratjugofem