| Tal | 1925 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede femogtyve |
| Ordenstal | et tusind nihundrede femogtyve. |
| Forrige År | 1924 – et tusind nihundrede fireogtyve |
| Næste År | 1926 – et tusind nihundrede seksogtyve |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1920s |
| Romertal | MCMXXV |
1925 i Ord
et tusind nihundrede femogtyve