| Tall | 1925 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ni hundre tjuefem |
| Ordenstall | ett tusen ni hundre tjuefemnde |
| Forrige År | 1924 – ett tusen ni hundre tjuefire |
| Neste År | 1926 – ett tusen ni hundre tjueseks |
| Århundre | 20 |
| Tiår | 1920s |
| Romertall | MCMXXV |
1925 i Ord
ett tusen ni hundre tjuefem