| Αριθμός | 1925 |
|---|---|
| σε Λέξεις | χίλια εννιακόσια είκοσι πέντε |
| Προηγούμενο Έτος | 1924 – χίλια εννιακόσια είκοσι τέσσερα |
| Επόμενο Έτος | 1926 – χίλια εννιακόσια είκοσι έξι |
| Αιώνας | 20 |
| Δεκαετία | 1920s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MCMXXV |
1925 σε Λέξεις
χίλια εννιακόσια είκοσι πέντε