| ืืกืคืจ | 2011 |
|---|---|
[...]
| ืฉื ื ืงืืืืช | 2010 โ ืืืคืืื ืขืฉืจื |
| ืฉื ื ืืืื | 2012 โ ืืืคืืื ืฉื ืื ืขืฉืจ |
| ืืื | 21 |
| ืขืฉืืจ | 2010s |
| ืกืคืจื ืจืืืืช | MMXI |
2011 ืืืืืื
ืืืคืืื ืืื ืขืฉืจ