| Αριθμός | 1982 |
|---|---|
| σε Λέξεις | χίλια εννιακόσια ογδόντα δύο |
| Προηγούμενο Έτος | 1981 – χίλια εννιακόσια ογδόντα ένα |
| Επόμενο Έτος | 1983 – χίλια εννιακόσια ογδόντα τρία |
| Αιώνας | 20 |
| Δεκαετία | 1980s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MCMLXXXII |
1982 σε Λέξεις
χίλια εννιακόσια ογδόντα δύο