| Getal | 1982 |
|---|---|
| in Woorden | duizendnegenhonderdtweeëntachtig |
| Rangtelwoord | duizendnegenhonderdtweeëntachtigste |
| Vorig Jaar | 1981 – duizendnegenhonderdeenentachtig |
| Volgend Jaar | 1983 – duizendnegenhonderddrieëntachtig |
| Eeuw | 20 |
| Decennium | 1980s |
| Romeins Cijfer | MCMLXXXII |
1982 in Woorden
duizendnegenhonderdtweeëntachtig