| Αριθμός | 1981 |
|---|---|
| σε Λέξεις | χίλια εννιακόσια ογδόντα ένα |
| Προηγούμενο Έτος | 1980 – χίλια εννιακόσια ογδόντα |
| Επόμενο Έτος | 1982 – χίλια εννιακόσια ογδόντα δύο |
| Αιώνας | 20 |
| Δεκαετία | 1980s |
| Ρωμαϊκό Ψηφίο | MCMLXXXI |
1981 σε Λέξεις
χίλια εννιακόσια ογδόντα ένα