| Luku | 1982 |
|---|---|
| Sanoin | tuhatyhdeksänsataakahdeksankymmentäkaksi |
| Järjestysluku | tuhatyhdeksänsataakahdeksankymmentäkaksis |
| Edellinen Vuosi | 1981 – tuhatyhdeksänsataakahdeksankymmentäyksi |
| Seuraava Vuosi | 1983 – tuhatyhdeksänsataakahdeksankymmentäkolme |
| Vuosisata | 20 |
| Vuosikymmen | 1980s |
| Roomalainen Numero | MCMLXXXII |
1982 Sanoin
tuhatyhdeksänsataakahdeksankymmentäkaksi