| ืืกืคืจ | 1982 |
|---|---|
[...]
| ืฉื ื ืงืืืืช | 1981 โ ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืฉืืื ืื ืืืื |
| ืฉื ื ืืืื | 1983 โ ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืฉืืื ืื ืืฉืืืฉื |
| ืืื | 20 |
| ืขืฉืืจ | 1980s |
| ืกืคืจื ืจืืืืช | MCMLXXXII |
1982 ืืืืืื
ืืืฃ ืชืฉืข ืืืืช ืฉืืื ืื ืืฉื ืืื