| Tall | 1982 |
|---|---|
| i Ord | ett tusen ni hundre åttito |
| Ordenstall | ett tusen ni hundre åttitonde |
| Forrige År | 1981 – ett tusen ni hundre åttien |
| Neste År | 1983 – ett tusen ni hundre åttitre |
| Århundre | 20 |
| Tiår | 1980s |
| Romertall | MCMLXXXII |
1982 i Ord
ett tusen ni hundre åttito