| Număr | 1981 |
|---|---|
| în Litere | o mie nouă sute optzeci și unu |
| Ordinal | al o mie nouă sute optzeci și unu-lea |
| Anul Precedent | 1980 – o mie nouă sute optzeci |
| Anul Următor | 1982 – o mie nouă sute optzeci și doi |
| Secol | 20 |
| Deceniu | 1980s |
| Cifră Romană | MCMLXXXI |
1981 în Litere
o mie nouă sute optzeci și unu