| Tal | 1981 |
|---|---|
| i Ord | etttusenniohundraåttioett |
| Ordningstal | etttusenniohundraåttioettde |
| Föregående År | 1980 – etttusenniohundraåttio |
| Nästa År | 1982 – etttusenniohundraåttiotvå |
| Århundrade | 20 |
| Årtionde | 1980s |
| Romersk Siffra | MCMLXXXI |
1981 i Ord
etttusenniohundraåttioett