| Tal | 1981 |
|---|---|
| i Ord | et tusind nihundrede enogfirs |
| Ordenstal | et tusind nihundrede enogfirs. |
| Forrige År | 1980 – et tusind nihundrede firs |
| Næste År | 1982 – et tusind nihundrede toogfirs |
| Århundrede | 20 |
| Årti | 1980s |
| Romertal | MCMLXXXI |
1981 i Ord
et tusind nihundrede enogfirs