| Sayı | 1908 |
|---|---|
| Yazıyla | bin dokuz yüz sekiz |
| Sıra Sayısı | bin dokuz yüz sekizinci |
| Önceki Yıl | 1907 – bin dokuz yüz yedi |
| Sonraki Yıl | 1909 – bin dokuz yüz dokuz |
| Yüzyıl | 20 |
| On Yıl | 1900s |
| Roma Rakamı | MCMVIII |
1908 Yazıyla
bin dokuz yüz sekiz
| Sayı | 1908 |
|---|---|
| Sıra Sayısı | bin dokuz yüz sekizinci |
| Yüzyıl | 20 |
| On Yıl | 1900s |
| Roma Rakamı | MCMVIII |