| Getal | 1908 |
|---|---|
| in Woorden | duizendnegenhonderdacht |
| Rangtelwoord | duizendnegenhonderdachtste |
| Vorig Jaar | 1907 – duizendnegenhonderdzeven |
| Volgend Jaar | 1909 – duizendnegenhonderdnegen |
| Eeuw | 20 |
| Decennium | 1900s |
| Romeins Cijfer | MCMVIII |
1908 in Woorden
duizendnegenhonderdacht