| Szám | 1908 |
|---|---|
| Betűvel | ezer-kilencszáz-nyolc |
| Sorszámnév | ezer-kilencszáz-nyolc. |
| Előző Év | 1907 – ezer-kilencszáz-hét |
| Következő Év | 1909 – ezer-kilencszáz-kilenc |
| Század | 20 |
| Évtized | 1900s |
| Római Szám | MCMVIII |
1908 Betűvel
ezer-kilencszáz-nyolc
| Szám | 1908 |
|---|---|
| Század | 20 |
| Évtized | 1900s |
| Római Szám | MCMVIII |